Zonnebanken

Voordat u onze topkwaliteit ervaart willen wij u in het kort vertellen hoe dit ontstaan is. In 2001 heeft het team van The Sunflower haar eerste zonnestudio geopend en is sindsdien uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de branche. De kracht van The Sunflower bestaat uit continu innoveren en zeer hoge kwaliteitslampen voor de beste prijs.

In nauwe samenwerking met de verschillende leveranciers wordt er altijd iets unieks voor The Sunflower samengesteld.

Power Plus*

De nieuwe Power Plus* geeft een upgrade aan uw zoncomfort. De surround Cooling PLUS functie, het Ergoline comfort, het Cinematic Sound systeem en de grote touch displays zorgen voor een ultieme zonbeleving.
Deze nieuwe zonnebank heeft een wereldwijd unieke combinatie van Beauty Light LED’s en nieuw ontwikkelde UVA-LED’s. Deze in combinatie met the Sunflower Wave lamp zorgt ervoor dat u geniet van een intense bruining met een verbeterde huidverzorging.


Geschikt voor huidtype 3+ en 4.
Klik hier voor de prijzen.

Power Plus

De POWER PLUS is ontwikkeld voor The Sunflower door ergoline en gebaseerd op de 1900S, vandaar de ‘S’ van ‘Special’. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen en brengt de Sunflower lamp naar het hoogste level; namelijk level 6. Ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.


Geschikt voor huidtype 3+ en 4.
Klik hier voor de prijzen.

Power

Ook de POWER is gebaseerd op een Ergoline Prestige 1400 en is speciaal aangepast voor The Sunflower. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design zal u op het eerste gezicht gelijk aanspreken. Het nieuwe Control Center en NFC Connect brengen de extreme comfort en bediening naar een nieuw niveau.


Geschikt voor huidtype 3 en 4.
Klik hier voor de prijzen.

Medium Plus

De bruiningsprestatie en het grote chassis maken van de MEDIUM PLUS een echte highlight in zijn klasse. Wereld primeurs zoals NFC Connect en Control Center bieden u een ongekend zoncomfort en maken de bediening comfortabeler als ooit tevoren. Deze machine is gebaseerd op de Ergoline 1200 S. Met Intelligence Performance en de Sunflower lamp is de bruiningsprestatie zowel op het lichaam als gezicht geperfectioneerd.

Door een intelligente aansturing van de Sunflower lampen worden de verschillende posities van de lampen tot het lichaam vergeleken. Zo wordt rondom een gelijkmatige en een tot 30% intensievere bruining bereikt.


Geschikt voor huidtype 2, 3 en 4.
Klik hier voor de prijzen.

Medium & Soft

De MEDIUM & SOFT is een instapmodel in de nieuwe luxe klasse van The Sunflower. Gebaseerd op een Ergoline 1000 S. Met wereldprimeurs zoals NFC Connect en Control Center biedt de MEDIUM PLUS u een ongekend comfort. Net als bij zijn grote broer de POWER wordt doormiddel van Intelligence Performance een nieuwe standaard gezet in het bruiningsvermogen namelijk de rondom gelijkmatige en een tot 30% intensievere bruining. De fascinerende LED Light Show laat u bij het eerste aanblik al zien dat deze bank u heel wat te bieden heeft.


Geschikt voor huidtype 2 en 3.
Klik hier voor de prijzen.

Face

Even snel een gezonde teint? Neem plaats en geniet. 6 ultra Performance Plus hoge druk lampen zorgen voor een intensieve bruining van gezicht en bovenlichaam. Het geheel wordt compleet gemaakt door twee handenbruiners. Door 12 UV lampen in het transparante zit gedeelte worden ook de nek- en rugpartij gebruind. De comfortabele zitpositie, de brede handsteunen en de grote voetsteunen beloven een ontspannende zonsessie. De centraal aangestuurde lichaamsventilatie en de standaard aromafunctie (aquafresh en aroma) bij de FACE maken het zonnen bijzonder verfrissend. (Het betreft hier alleen bruining van het bovenlichaam)
Klik hier voor de prijzen.