Over ons

Over ons

Voordat u onze topkwaliteit ervaart willen wij u in het kort vertellen hoe dit onstaan is. In 2001 heeft het team van The Sunflower haar eerste zonnestudio geopend en is sindsdien uitgegroeid tot een serieuze speler binnen de branche. De kracht van The Sunflower bestaat uit continu innoveren en zeer hoge kwaliteitslampen voor de beste prijs.

In nauwe samenwerking met de verschillende leveranciers wordt er altijd iets unieks voor The Sunflower samengesteld.Wij blijven ons altijd onderscheiden doordat wij niet een standaard product aanbieden maar één waar heel veel aandacht en energie aan besteed is.

Sunflower lamp

Even ter informatie er bestaan ruim 30.000 verschillende soorten UV-lampen. Om u te garanderen dat u het ultieme bruiningsresultaat ervaart werken wij samen met de beste UV-technici en zonnebankfabrikant. Uit een scala van lampen  zit onze gepatenteerde Sunflower-lamp altijd bij de top 3 van de beste lampen. Ook voldoen deze ten alle tijden aan de hoogste gezondheidseisen binnen de Europese norm.

Suncosmetics

Om u de beste zonnecosmetica aan te bieden werken wij samen met een Amerikaanse partner waar op dit moment de beste zonnecosmetica wordt geproduceerd. Suncosmetics is volledig op Aloë Vera basis in tegenstelling tot veel andere fabrikanten die u een op water gebaseerd product aanbieden. Kom meer te weten over Suncosmetics.

Extra afb