Onze Suncosmetics

Om onze klanten de beste zonnecosmetica aan te bieden werken wij samen met diverse partners welke op dit moment de beste zonnecosmetica produceren. Onze cosmetica is grotendeels op Aloë Vera basis in tegenstelling tot veel andere fabrikanten die een product op waterbasis aanbieden. Op het gebied van zonnecosmetica is The Sunflower altijd aan het innoveren. Wij streven naar het ontwikkelen van de beste producten, zodat jij als klant een optimaal en langdurig bruiningsresultaat kan behalen. Laat je informeren door een van onze opgeleide zonneconsulentes over het assortiment welke het beste bij jouw huid past en je het gewenste bruiningsresultaat geeft!

Onze Noyaï lijn en overige zonnecosmetica is nu ook online te bestellen via deze website.

 

  • Veilig en verantwoord zonnen
  • Hoogste kwaliteitsnormen
  • De nieuwste zonnebanken & lampen
  • Opgeleid en vriendelijk personeel

De Sunflower lamp

Om onze klanten te kunnen garanderen dat het ultieme bruiningsresultaat ervaren wordt werken wij samen met de beste UV-technici en zonnebankfabrikanten. Even ter informatie er bestaan ruim 30.000 verschillende soorten UV-lampen en in de top van dit scala van lampen zit onze gepatenteerde Sunflower-lamp. Deze lamp behoort altijd tot de top 3  UV-lampen. Ook voldoen deze ten alle tijden aan de gezondheid- en kwaliteitseisen binnen de Europese normen.

Bekijk onze zonnebanken
image2

Kwaliteit

Bij The Sunflower staat kwaliteit voorop. Door het bieden van de beste zonnebanken, de beste UV-lampen en onze eigen zonnecosmetica lijn, willen wij de klant het ultieme bruiningsresultaat laten behalen. Op deze gebieden blijven wij altijd innoveren en streven naar het beste van het beste. Door middel van controles op o.a. onze banken en lampen houden wij de kwaliteit hoog. Laat je informeren door een van onze opgeleide zonneconsulentes.

Klantvriendelijkheid

Al bijna 20 jaar verwelkomen wij  dagelijks onze klanten met een brede glimlach en open armen. In iedere studio van The Sunflower staat klantvriendelijkheid voorop.  Wij streven ernaar om iedere klant met een glimlach en een goed bruiningsresultaat de studio uit te laten lopen Mocht je vragen hebben over het zonnen? Onze zonneconsulentes staan voor je klaar!

Hygiene

Hygiëne hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Na elke zonsessie wordt de zonnebank grondig gereinigd met speciale zonnebankreiniger. Daarnaast worden al onze zonnebanken dagelijks meerdere keren gedesinfecteerd. Hierdoor kunnen wij onze klanten ten alle tijden de garantie geven dat zij gebruik maken van een hygiënisch gereinigde zonnebank.